Biegi przełajowe na górę Chojnik

II Mistrzostwa Jeleniej Góry w biegach przełajowych na górę Chojnik

29.09.2011

II Mistrzostwa Jeleniej Góry w biegach przełajowych na górę Chojnik
KOMUNIKAT ORGANIZACYJNY
biegu przełajowego 
 
II Mistrzostwa Jeleniej Góry w biegach przełajowych „na Chojnik”

1. ORGANIZATORZY:

Międzyszkolny Klub Sportowy „Karkonosze – Sporty Zimowe” Jelenia Góra,
Międzyszkolny Ośrodek Sportu Jelenia Góra, Szkoła Podstawowa Nr 15 Jelenia Góra
Dolnośląski Związek Narciarski Jelenia Góra

2. TERMIN I MIEJSCE:

Zawody odbędą się 08.10.2011r. w Jeleniej Górze - Sobieszowie – trasy biegowe „Podlasek”
 

3. UCZESTNICTWO

Prawo startu mają dzieci Przedszkoli Szkół Podstawowych i Gimnazjów wg programu zawodów
 
4. PROGRAM ZAWODÓW

Godzina startu
           Kategorie   wiekowe                          
      Dystans         
10:00
Przedszkolaki rocznik 2005, 2006 dz. i chł.
200m
10:10
Klasa I            rocznik 2004 dz. i chł.
200m
10:20
Klasa II           rocznik 2003 dz. i chł.
500m
10:30
Klasa III          rocznik 2002, dz. i chł.
500m
10:45
Klasa IV          rocznik 2001, dz. i chł.
500m
11:00
Klasa V           rocznik 2000, dz. i chł.
1 km
11:15
Klasa VI         rocznik 1999, dz. i chł.
1,5 km
11:20
Gimnazjum klasa I     rocznik 1998 dz. i chł.
2 km
11:35
Gimnazjum klasa II i III rocznik 1997 i 1996 chł.
2 km
11:40
Gimnazjum klasa II, III rocznik 1997,1996 dz.
2 km
11:55
Junior B i A          rocznik 95, 94, 93, 92, 91
4 km pod górę
12:10
Juniorki B i A     rocznik 95, 94, 93, 92, 91
4 km pod górę
12:30
DEKORACJA
 

 5.Sprawy organizacyjne:
  • za badania lekarskie i zgody rodziców odpowiedzialni są opiekunowie grup;
  • przyjazd na koszt własny;
  • bieg odbędzie się bez względu na pogodę;
  • zgłoszenia na email: biuro@mkskarkonosze.pl do 06.10. 2011 r; oraz w dniu zawodów.
  • dekoracja wszystkich grup wiekowych godz. 1230 ;
  • za miejsca puchary i dyplomy;
6. Za ewentualne wypadki podczas trwania zawodów organizator nie odpowiada.
Organizator

Autor : Zbigniew Stępień
‹ zobacz wszystkie aktualności